kvkKV Kortrijk
kvmKV Mechelen
1-0
Datum: 07/11/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Guldensporenstadion
Malinwa wil uitcomplex van zich afspelen in Kortrijk

Kortrijk ontvangt KV Mechelen

Malinwa wil uitcomplex van zich afspelen in Kortrijk
Foto: © photonews

Zowel voor KV Kortrijk als voor KV Mechelen wordt het duel van vanavond erg belangrijk. De Kortrijkzanen weten dat winst een must is om te blijven dromen van play-off 1, aan de overkant wil ook Malinwa eindelijk eens op verplaatsing iets tonen.

Kortrijk heeft nog steeds een van de beste defensies van het land, maar ook wel nog steeds de minst goede aanval in de Jupiler Pro League. Toch wat doelpunten betreft.

Binnen de fangroep van de Kerels komt steeds nadrukkelijker de vraag naar beter voetbal naar voren, al toonden de spelers bij vlagen toch al leuke dingen. De Smet én Poulain keren terug uit blessures, ook Gigot is terug na schorsing. Een volledig fitte kern dus voor Johan Walem.

En ook bij KV Mechelen goed nieuws. Jens Naessens zit terug in de selectie, verder lijkt ook hier het leeuwendeel van de sterkhouders ook te zullen gaan spelen. De 4 verdedigers van vorige week deden deugd, benieuwd wat Jankovic doet nu De Witte terug is uit schorsing.

Een overwinning op verplaatsing? Dat zou wel eens mogen: het bilan van de KV is voorlopig 2 op 21 op verplaatsing. Het moge duidelijk zijn: dat moet beter.

Wie gaat het halen?

KV Kortrijk is de duidelijk favoriet bij Unibet. Maar rekent u erop dat Malinwa iets uit zijn mouw zal schudden? Als u uw 60 euro welkomsbonus op de bezoekers inzet, kan u al 192 euro verdienen bij Unibet.

Meer nieuws