Datum: 05/12/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Diaz Arena
Kanaries op bezoek aan 't zeetje, Oostende rekent op driepunter
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

KV Oostende - STVV

Kanaries op bezoek aan 't zeetje, Oostende rekent op driepunter
Foto: © photonews

KV Oostende ontvangt vanavond STVV in het Albertpark. Vooral met het oog op de PO1-plaatsen is de wedstrijd heel belangrijk.

KV Oostende - STVV zou enkele maanden geleden zomaar een wedstrijd uit play-off 1 kunnen geweest zijn. Ondertussen tuimelden de Kanaries enkele plaatsen naar beneden en lijkt de droom bijna uiteengespat te zijn. 

Bij de Kustboys wordt er dezer dagen niet meer de eerste plaats gedacht. Yves Vanderhaeghe wil zoveel mogelijk punten sprokkelen voor de jaarwisseling om in 2016 zo snel mogelijk zeker te zijn van de elitegroep. 

KV Oostende zal het zonder Jordan Lukaku moeten doen. De flankverdediger maakte vorig weekend zijn terugkeer, maar is hervallen en trainde deze week niet. 

Op de derde speeldag van het seizoen speelden STVV en KVO 1-1 gelijk. Edmilson had de geelhemden op voorsprong getrapt, maar Joseph Akpala bezorgde zijn team alsnog een punt.

Houden de kustjongens de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 95 euro op. Denk je eerder dat de wedstrijd opnieuw op een 1-1-gelijkspel zal eindigen? Dan mag je maar liefst 510 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws