Datum: 01/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Diaz Arena
KVO vs Westerlo: twee verschillende systemen, maar allebei aanvallend
KVO vs Westerlo: twee verschillende systemen, maar allebei aanvallend
Foto: © Photonews

KV Oostende en Westerlo hebben beiden vertrouwen getankt na de openingsspeeldag. De kustjongens versloegen KV Mechelen met duidelijke cijfers, Westerlo pakte een punt tegen de landskampioen. Benieuwd wat het onderling duel gaat geven...

Oostende heeft onder Vanderhaeghe een opvallende transformatie ondergaan. Berrier en Brillant zijn geen basisspelers meer en de nieuwe coach heeft een belangrijke rol voor Fernando Canesin weggelegd. Samen met Jonckheere krijgt die meer vrijheid en bloeit hij weer helemaal open.

Momenteel is er in de basis van de kustploeg ook geen plaatsje gereserveerd voor Joseph Akpala. Het spitsenduo wordt gevormd door Knowledge Musona en Gohi Bi Cyriac. Jordan Lukaku en Brecht Capon moeten de flanken afdweilen en de voorzetten verzorgen.

Aanvallend Westerlo

Harm van Veldhoven heeft ook andere accenten gelegd dan vorig seizoen. Toen moest de redding bewerkstelligd worden en dus koos hij voor een strakke organisatie. Dit seizoen laat hij zijn ploeg echter meer aanvallend spelen. Schouterden, Aoulad, Koffi en De Ceulaer worden allemaal in de basis verwacht.

Hyland en Annys moeten daarbij het middenveld onder controle houden. Een duel tussen de twee ploegen zou normaal gezien een leuke pot voetbal moeten opleveren. Afspraak vanavond in het Albertpark.

KVO is de topfavoriet

Schrijf je in bij Unibet en ontvang 60 euro welkomsbonus!

Een gokje van 60 euro op een verschillende uitslag tijdens de rust en het einde van de reguliere speeltijd kan u volgende bedragen opleveren:

KVO staat voor tijdens de rust, maar verliest nog: 4560 euro

Westerlo staat voor tijdens de rust, maar verliest nog: 1740 euro

 

Meer nieuws