gntKAA Gent
kvkKV Kortrijk
Datum: 20/12/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Clash der oude bekenden in Ghelamco Arena
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Gent-KVK

Clash der oude bekenden in Ghelamco Arena
Foto: © photonews

In Gent staat vanavond de clash tussen de Buffalo's en de Kerels op het programma. De match is veel meer dan simpelweg het duel tussen de leider en de zevende in de stand.

Bij AA Gent is het lijstje ex-KVK-spelers en -staf haast eindeloos. Thomas Matton, Stefan Mitrovic, Benito Raman, Rami Gershon, Hein Vanhaezebrouck en uiteraard Brecht Dejaegere verdedigden allen ooit de rood-witte kleuren.

Bij de bezoekers zitten enkele jongens die de omgekeerde weg aflegden. Hervé Kage, Stijn De Smet en Nebojsa Pavlovic liepen in een recent en minder recent verleden in de Arteveldestad. Dat deze wedstrijd een strijd op het scherpst van de snee wordt, mag niet verbazen.

Hein Vanhaezebrouck won gisteren nog de prijs voor coach van het jaar en zal dat willen bekrachtigen met een nieuwe zege. Hij kan nog steeds niet rekenen op Erik Johansson achterin. Voor het overige zijn er geen grote afwezigen.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Coulibaly, Depoitre, Neto, Poletanovic, Mitrovic, Kums, Saief, Van Der Bruggen, Thoelen, Asare, Dejaegere, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Foket en Milicevic.

Selectie Kortrijk: Maxime Chanot, Fabien Boyer, Arno Claeys, Birger Verstraete, Benoit Poulain, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic, Thanasis Papazoglou, Robert Klaasen, Adam Marusic, Lukas Van Eenoo, Michalis Sifakis, Darren Keet, Gertjan De Mets, Asiedu Abraham Attobrah, Michael Lallemand, Gilles Lentz, Kristof D'Haene, Anthony Van Loo, Zarko Tomasevic, Tomislav Kis en Sidy Sarr.

Meer nieuws