chaCharleroi
gnkKRC Genk
Datum: 26/12/2015 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 21
Stadion: Stade du Pays de Charleroi
Charleroi en Genk duelleren voor een PO1-plek in de winterbreak
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Sporting Charleroi en Racing Genk staan voor cruciaal rechtstreeks duel

Charleroi en Genk duelleren voor een PO1-plek in de winterbreak
Foto: © photonews

De eerste vijf lijken zeker van hun plaats. Voor de laatste PO1-plek ligt de strijd helemaal open. Met vanavond een regelrechte zespuntenmatch tussen Sporting Charleroi en Racing Genk.

De Carolo's wonnen dinsdag hun inhaalmatch van speeldag 16 bij Moeskroen-Péruwelz. Zo naderden de manschappen van Felice Mazzu tot op één luttel punt van de zesde plaats. Linksachter N'ganga ontbreekt tegen de Limburgers, net als Ndongala, Marinos en Boulenger die geblesseerd afhaken.

Racing Genk pakte vorige week tegen STVV revanche voor de nederlaag op Stayen, maar de blauwhemden liggen van meer wakker dan de Limburgse derby. Om zijn PO1-plaats vast te houden tot midden januari volstaat en puntendeling op Mambourg.

Peter Maes mikt uiteraard op de volle buit en rekent hiervoor op de flitsen van man in vorm Pozuelo. Hamalainen, Castagne en Okriashvili reizen niet mee naar Henegouwen.

Wie triomfeert in het Stade du Pays?

Sporting Charleroi? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 153 euro op. Gelooft u in een Genkse zege? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 168 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro via deze LINK.

Meer nieuws