Datum: 22/01/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Guldensporenstadion
Match van de waarheid voor Walem tegen Oostende mét El Ghanassy, maar (mogelijk) zonder Ovono
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

KV Kortrijk krijgt KV Oostende over de vloer: 'de laatste match van Johan Walem' vs. KVO mét Yassine El Ghanassy

Match van de waarheid voor Walem tegen Oostende mét El Ghanassy, maar (mogelijk) zonder Ovono
Foto: © photonews

We naderen stilaan de start van de play-offs, maar vanavond trappen KV Kortrijk en KV Oostende speeldag 23 op gang. Een leuke West-Vlaamse derby, al kan die mogelijk serieuze gevolgen hebben voor de trainer van de thuisploeg: Johan Walem.

De positie van de voormalige Rode Duivel staat namelijk ter discussie. Zelfs bij een overwinning tegen Oostende zou Walem niet zeker zijn dat hij mag aanblijven. Al wil sportief directeur Patrick Turcq vooral dat de rust bij KVK terugkeert. Dat vertelde Turcq aan onze redactie.

Om het tij te keren, lijkt Walem alleszins van plan om zijn elftal grondig door elkaar te schudden. Wellicht brengt de trainer van Kortrijk met Olaitan en Mercier meteen twee nieuwkomers aan de aftrap. Voorts komen ook Verstraete, Gigot en Pavlovic in aanmerking voor een basisplaats.

Daar is El Ghanassy

Over naar KV Oostende dan. De troepen van Yves Vanderhaeghe, die voor het eerst terugkeert naar zijn oude werkgever, sprokkelden in hun laatste twee wedstrijden amper één puntje. “Hoog tijd voor een driepunter”, moet de trainer van de Kustploeg denken.

In tegenstelling tot vorig weekend, zit Yassine El Ghanassy wél in de wedstrijdselectie van Oostende. De geblesseerde Antunes ontbreekt, terwijl er achter de naam van doelman Ovono (buikgriep) een vraagteken staat. Speelt hij niet, dan staat Biebauw onder de lat.

 

Waag er een gokje op!

Denk jij dat de Kerels de drie punten in het Guldensporenstadion houden? Waag er dan nu een gokje op bij Unibet. Of speel je op veilig en kies je voor Oostende? Ook dat is mogelijk! Nog geen account? Dan kan je er hier eentje aanmaken en ontvang je een welkomstbonus van 60 euro.

Meer nieuws