moeMoeskroen
gnkKRC Genk
Datum: 06/02/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Le Canonnier
De tijd dringt voor RMP en Genk, Westerlo en Standard hijgen angstvallig in de nek
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Racing Genk trekt op speeldag 25 naar Moeskroen-Péruwelz

De tijd dringt voor RMP en Genk, Westerlo en Standard hijgen angstvallig in de nek
Foto: © SC

Met nog zes speeldagen te gaan stijgt de spanning. Voor Moeskroen-Péruwelz worden de degradatiezorgen steeds groter, Racing Genk zit dan weer in een bikkelharde strijd om PO1 verwikkeld.

De Limburgers werden eerder deze week uit de Croky Cup geknikkerd door Standard. De club die hen binnen enkele weken mogelijk nog eens de duvel aandoet in de strijd om play-off 1. Ook nummer 8 Charleroi doet nog mee, de 5e in de stand Zulte Waregem heeft net als Genk zijn schaapjes nog niet op het droge.

Om even adem te kunnen halen is een nieuwe uitzege welkom voor KRC. Want dat is toch alweer van 21 november bij OHL geleden. Met amper 2 uitoverwinningen in 24 duels presteert Genk onder niveau. Pozuelo reist niet mee naar Henegouwen. De Spaanse spelmaker is geschorst.

Terwijl we bij de bezoekers de komende weken uitkijken naar de prestaties van nieuwe aanvallers Karelis en Samatta, verwacht men bij les Hurlus veel van Viola en Mulic. Glen De Boeck begon bij RMP met een 2 op 6. Kunnen de Moeskroense nieuwkomers hun Antwerpse coach een eerste zege bezorgen?

Wie pakt de volle buit op Le Canonnier?

Racing Genk? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 138 euro op. Meer vertrouwen in Moeskroen-Péruwelz? Dan kan u met een gokje voor hetzelfde bedrag 186 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze LINK.

Meer nieuws