Datum: 14/02/2016 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende en Club Brugge maken zich op voor topper annex Zeeslag om Vlaanderen
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Oostende - Club Brugge

KV Oostende en Club Brugge maken zich op voor topper annex Zeeslag om Vlaanderen
Foto: © Photonews

KV Oostende en Club Brugge tekenen vanmiddag voor de topper van het voetbalweekend. De bezoekers spelen voor de leidersplaats, terwijl KVO zo snel mogelijk zekerheid wil over deelname aan play-off 1.

"KV Oostende wil de wedstrijd absoluut winnen", weet ook Michel Preud'homme. "Met dat gegeven ga ik rekening houden in onze wedstrijdvoorbereiding."

Puzzelen moet de Luikenaar alleszins zo goed als niet doen. Ruud Vormer en Jelle Vossen zijn klaar voor de wedstrijd. Felipe Gedoz traint al mee, maar kan nog geen wedstrijd aan. 

Yves Vanderhaeghe moet zijn elftal dan wel omgooien. Didier Ovono is gekwetst. Wouter Biebauw neemt zijn plaats in doel in. Gohi Bi Cyriac is normaal wel klaar voor de komst van Club Brugge

De heenwedstrijd eindigde na een discutabele wedstrijd in een 1-0-overwinning voor blauw-zwart. "We hebben nog een rekening openstaan", wil Yves Vanderhaeghe deze keer wel de drie punten pakken. 

Houden de Kustboys de punten thuis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 216 euro op. Denk je eerder dat blauw-zwart ook met 0-1 komen winnen in het Albertpark? Dan mag je maar liefst 540 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws