Datum: 27/02/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 28
Stadion: Stayen
Wil het echte Essevee dan nu opstaan? "Er zijn geen makkelijke wedstrijden"

STVV - Zulte Waregem LIVE bij ons te volgen vanavond

Wil het echte Essevee dan nu opstaan? "Er zijn geen makkelijke wedstrijden"
Foto: © photonews

STVV en Zulte Waregem zijn allebei niet echt op dreef in 2016. Voor de Truienaars is een overwinning op Stayen stilaan nodig om de redding te verwezenlijken, terwijl Essevee wil winnen om te blijven dromen van play-off 1.

Essevee kan daartoe beschikken over een quasi volledig fitte kern. Bostyn, Aneke en D'Haene zijn er weliswaar niet bij, maar van de vaste spelers dit seizoen is niemand onbeschikbaar - al staat er nog een vraagteken achter de naam van Dalsgaard.

"En er zijn geen makkelijke wedstrijden", aldus Francky Dury in aanloop naar de partij op Stayen. "Het is nu aan ons om de rug te rechten en uit te pakken met een overwinning, maar we moeten beducht zijn op de tegenpartij."

Kunstgras en Raman

Ook Marvin Baudry wil niet zomaar spreken van een makkelijke overwinning. "En niet vergeten dat het op kunstgras is. Maar als we in onze topvorm zijn, dan kunnen we elke tegenstander aan."

Essevee zal wel rekening moeten houden met Benito Raman, die vlugger dan voorzien fit is geraakt en dus zou kunnen meespelen op Stayen.

Wie pakt de punten op Stayen?

Essevee is lichtjes favoriet, maar moet dan ook absoluut winnen. Inzetten op een thuiszege? 162 euro als u gebruik maakt van onze bonus van 60 euro. Schrijf je HIER in!

Meer nieuws