Datum: 16/08/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Diaz Arena
KV Oostende en RSC Anderlecht strijden om... de leidersplaats!
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

KV Oostende en RSC Anderlecht kunnen leider worden

KV Oostende en RSC Anderlecht strijden om... de leidersplaats!
Foto: © Photonews

RSC Anderlecht gaat vanmiddag op bezoek bij KV Oostende. En de inzet is niet min voor beide ploegen: de leidersplaats! En in het geval van de thuisploeg: een meer dan stevig feestje!

We kunnen het jullie nu al garanderen. Een overwinning van KV Oostende zal een serieus volksfeest ontketenen in en rond het Albertpark. Marc Coucke mag de microfoon alvast bovenhalen.

"We hebben ook echt het gevoel dat we Anderlecht kunnen kloppen", klinkt het vol vertrouwen bij Sébastien Siani. "Wij kunnen heel veel ploegen heel veel pijn doen."

Bij RSC Anderlecht verwachten we dan weer de eerste basisplaats voor Imoh Ezekiel. Matias Suarez had deze week een weerslag en zal dus niet aan de wedstrijd beginnen.

Ook Besnik Hasi is op zijn hoede voor the Kustboys. "KVO heeft zeker de kwaliteiten voor PO1. Bovendien zullen onze ex-spelers iets extra willen laten zien!"

Neemt RSCA drie punten mee naar huis? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een leuke 115 euro op. Denk je eerder dat KVO aan het bier mag? Dan kan je maar liefst 237 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig!

Meer nieuws