Datum: 22/08/2015 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Achter de Kazerne
Zoekend Malinwa moet OH Leuven verslaan

KV Mechelen en OH Leuven hebben punten nodig

Zoekend Malinwa moet OH Leuven verslaan
Foto: © photonews

KV Mechelen en OH Leuven begonnen met 3 op 12 aan het seizoen en kunnen een driepunter dan ook erg goed gebruiken. Dat moet Mechelen wel met een vertimmerd elftal doen.

Jankovic zag Bateau naar Rusland vertrekken en Cocalic is bovendien nog niet helemaal fit na een kleine blessure. Rest dus de vraag: wie gaat in de verdediging staan bij Malinwa?

Met Vanlerberghe zit er nog een youngster in de selectie, maar hij speelde dit seizoen nog geen minuut in een officieel duel. Jankovic moet overigens niet enkel in de verdediging puzzelen: ook Cissé heeft nog te veel last van de hamstring om te spelen.

Druk

Voor Malinwa is er in eigen huis maar 1 mogelijkheid: winnen. Bij OH Leuven is de druk dan weer iets minder groot, nadat vorige week de eerste seizoenspunten werden binnengehaald.

Met Monteyne werd deze week nog een extra brok ervaring binnengehaald, al zal hij meer dan waarschijnlijk nog niet in actie mogen komen Achter de Kazerne.

Pakt Malinwa de drie punten? 

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 126 euro op. Denk je eerder dat de bezoekers de punten komen meepikken? Dan mag je maar liefst 198 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws