Datum: 20/09/2015 14:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gehavend Gent tegen experimenteel Standard
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

AA Gent mist Dejaegere, Ferrera speelt 2e 'voorbereidingsmatch'

Gehavend Gent tegen experimenteel Standard
Foto: © photonews

AA Gent maakte indruk in de Champions League tegen Lyon en leefde vol vertrouwen naar de clash tegen Standard toe. Bij de Rouches gaf Ferrera aan dat hij nog steeds experimenteert. Het is voor hem de tweede match van de 'voorbereiding.'

AA Gent maakte deze week een goeie beurt in Europa en wil die vorm doortrekken tegen Standard. Het voetbal dat we vorig seizoen zagen van de troepen van Vanhaezebrouck leek eindelijk terug. Aan Gent om te bevestigen.

Bij de Buffalo's mist Van Der Bruggen de partij wegens schorsing. Dejaegere ondervindt last aan de hamstrings en blijft in de tribune. Ook Johansson is nog geblesseerd. Vanhaezebrouck gaf aan dat hij zijn kern zal gebruiken, we verwachten dus enkele rotaties.

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Coulibaly, Matton, Depoitre, Neto, Mitrovic, Kums, Saief, Elhamed, Thoelen, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Pedersen, Foket, Soumahoro en Milicevic.

Standard moet het met minder vertrouwen doen. De Rouches staan voor de tweede wedstrijd onder Yannick Ferrera, die al aangaf dat hij nog steeds aan het experimenteren is. Ook Standard mist overigens heel wat pionnen.

Zo zijn Brüls, Enoh, Legear, Milec en Scholz geblesseerd. Teixeira zit zijn laatste schorsingsdag uit.

Selectie Standard: Thuram, Hubert, Vits, Andrade, Arslanagic, Fiore, Dussaut, S. Mmaee, Van Damme, J. De Sart, Trebel, Kasmi, Dossevi, Knockaert, Badibanga, Yatabare, Emond, Santini en Yattara.

Kampioen AA Gent is duidelijk favoriet bij UNIBET. Een goeie gok van 60 euro op de Buffalo's kan 102 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws