Datum: 31/07/2016 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Luminus Arena
Met KRC Genk - KV Oostende staat er ook meteen een zogenaamde PO1-affiche op het programma
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KRC Genk - KV Oostende

Met KRC Genk - KV Oostende staat er ook meteen een zogenaamde PO1-affiche op het programma
Foto: © SC

KRC Genk begint vanavond aan het nieuwe seizoen met een wedstrijd tegen KV Oostende. Het is meteen een affiche tussen twee ploegen die play-off 1 nastreven.

KRC Genk begint aan de wedstrijd met drie Europese wedstrijden in de benen. Het seizoen is nog vroeg, maar het blijft afwachten of de Smurfen - die in Europa nog niet overtuigden - er hinder van ondervinden.

Peter Maes kan alleszins een beroep doen op zijn quasi sterkste elftal. Enkel Timothy Castagne ligt in de lappenmand. Alejandro Pozuelo is klaar voor de dienst, terwijl Marco Bizot de voorkeur blijft krijgen op Laszlo Köteles.

KV Oostende start het seizoen met wedstrijden tegen KRC Genk en Club Brugge. Yves Vanderhaeghe is er echter van overtuigd dat de Kustboys stappen zullen blijven zetten.

Landry Dimata lijkt de voorkeur te krijgen op Gohi Bi Cyriac en Joseph Akpala in de spits. Andile Jali, Nicklas Pedersen en David Rozehnal liggen in de lappenmand. Eerstgenoemde lijkt overigens ook met een transfer in het hoofd te zitten.

Krijgen we een gelijkspel?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een hele mooie 222 euro op. Denk je eerder dat de bezoekers komen winnen in de Luminus Arena? Dan mag je maar liefst 270 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws