moeMoeskroen
gntKAA Gent
0-2
87' Kenny Saief (pen)
Datum: 19/11/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Le Canonnier
Haalt Gent eindelijk die eerste uitzege?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Moeskroen-Gent

Haalt Gent eindelijk die eerste uitzege?
Foto: © photonews

AA Gent moet vanavond op een, ongetwijfeld, zwaar veld de eerste uitzege van het seizoen zien te halen. Het moet eens gaan meezitten op verplaatsing, ook voor de gemoedstoestand van Hein Vanhaezebrouck.

Hij zag het immers met lede ogen aan, de uitwedstrijden bij Oostende en Club. Nul pogingen op het kader, dat zijn er toch een stuk of vier teveel als één van de titelkandidaten in onze Jupiler Pro League.

Esiti is er alvast niet bij, net als Taravel. Zij zijn fit, iederéén bij Gent is dat momenteel, maar zitten niet in de selectie. Het is verder uitkijken naar de doelmannen. Thoelen zou normaal gezien het vertrouwen moeten behouden, maar Vanhaezebrouck haalde hem er al eens uit. Rinne was goed op training deze week, hoorden we in Gent.

Selectie Gent: Rinne, Coulibaly, Matton, Neto, Mitrovic, Saief, Schoofs, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Perbet, Vandenbussche, Simon, Foket, Rabiu, Gershon, Milicevic en Ndongala.

Hubert is er door schorsing niet bij tegen zijn ex-club.

Bij Moeskroen kende men vooral dankzij de komst van ene Trezeguet een betere periode, met een uitstekende prestatie op Westerlo, Eupen en thuis tegen Genk. De laatste weken draait het opnieuw wat minder, kan de slechtste thuisploeg iets tegen de slechtste uitploeg? Hubert mist door schorsing alvast de confrontatie met zijn ex-club.

Selectie Moeskroen: Vagner, Essikal, Manea, Markovic, Olinga, Ferber, Trezeguet, Mohamed, Graovac, Selak, Diedhiou, Delac, Gulan, Nkaka, Vojvoda, Huyghebaert, Peyre, Defourny, Simic en Feruz.

Ondanks het ronde aantal van nul uitzeges is Gent favoriet. Bij UNIBET krijg je via deze link zelfs een bonus van 200% tot 80 euro. Kan je dat laten liggen? We denken van niet.

Meer nieuws