eupEupen
kvmKV Mechelen
Datum: 06/08/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Kehrweg Stadion
Jankovic moet puzzelen in de defensie op bezoek bij kwieke Eupen

Eupen - KV Mechelen vanavond LIVE te volgen op uw favoriete webstek Voetbalkrant.com

Jankovic moet puzzelen in de defensie op bezoek bij kwieke Eupen
Foto: © photonews

KV Mechelen en Eupen staan na een speeldag allebei puntenloos in de stand. Toch zijn er ook positieve zaken te onthouden aan beide zijden.

Eupen speelde een goed uur in Zulte Waregem en werd pas na de strafschop en de rode kaart voor Ocansey enkele minuten later kansloos aan de Gaverbeek. In de eerste thuismatch wil het van de nul weg.

De dribbelvaardige Ocansey is geschorst, een kans voor Jeffren om aan de aftrap te komen mogelijk. Sylla is een kwieke spits, Luis Garcia bewees vorige week al een absolute draaischijf te zijn. Eupen lijkt erg aanvallend voor de dag te komen.

Puzzelen in de defensie voor KV Mechelen

Dan heeft Malinwa toch wel wat meer problemen: Uros Vitas is al een tijdje out, door scheurtjes zijn daar sinds vorige week met De Witte en Vanlerberghe nog twee verdedigers bijgekomen. De spoeling wordt zo wel erg dun in defensief opzicht, ook vorig jaar al eens een pijnpunt.

Mechelen rekent ook aan de Kehrweg op Verdier om doelpunten te maken, maar thuis tegen Club Brugge lukte dat niet. Met Mees, Cobbaut en Callebaut zit er veel jong geweld in de kern.

De thuisploeg is de favoriet volgens UNIBET. Een goeie gok van 60 euro op de jongens van Condom kan maar liefst 134 euro opleveren. Die zestig euro? Die krijgt u via deze link gewoon gratis!

Meer nieuws