Datum: 06/08/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Freethiel
Wat brengt het debuut van Oularé in Beveren?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Zulte Waregem

Wat brengt het debuut van Oularé in Beveren?
Foto: © SC

Na de goeie prestatie tegen Charleroi, maar het puntenverlies aan het eind, zal Waasland-Beveren geprikkeld aan de aftrap komen tegen Zulte Waregem. Aan de overkant krijgen we misschien de eerste minuten van Obbi Oularé.

De sterke jonge centrumspits zit immers in de selectie, ook al gaf Francky Dury aan dat hij nog zes weken nodig zou hebben om er te staan. Verder tankte Essevee vorige week vooral vertrouwen door Eupen al bij al makkelijk met 3-0 weg te zetten.

Revanche voor Waasland-Beveren

De thuisploeg keerde met een serieuze dosis frustratie terug uit Charleroi vorige week. Waasland-Beveren domineerde de eerste helft en had echt wel meerdere doelpunten moeten scoren. Toch bleef het 0-0 en gingen de Carolo's aan het eind met de zege lopen.

Voor eigen publiek zullen de Waaslanders iets willen tonen, als we op de eerste helft op Mambourg mogen afgaan, let Essevee beter goed op vanavond. Zeker omdat de jongens van Dury Dalsgaard even moeten missen na zijn heupoperatie.

Selectie Waasland-Beveren: Henkinet, De Schutter, Moren, Buatu Mananga, Marquet, Gano, Schrijvers, Cerigioni, Seck, Goblet, Jans, Ampomah, Caufriez, Cools, Nys, Vanzo, Myny en Camacho.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, De fauw, Baudry, Verboom, Derijck, Vetokele, Lerager, Leye, Kaya, Naessens, Oulare, Meïté, Steppe, Lepoint, Bostyn, Cordaro, Hamalainen, Brebels, Essikal en Coopman.

Zulte Waregem is de favoriet volgens UNIBET. Een goeie gok van 60 euro op de jongens van Dury kan maar liefst 141 euro opleveren. Die zestig euro? Die krijgt u via deze link gewoon gratis!

Meer nieuws