Datum: 20/12/2016 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Freethiel
STVV doet er uit bij Waasland-Beveren alles aan om voetbal op Kerstmis te vermijden
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Waasland-Beveren en STVV staan tegenover elkaar op speeldag 20

STVV doet er uit bij Waasland-Beveren alles aan om voetbal op Kerstmis te vermijden
Foto: © photonews

Niet hoeven trainen op Kerstmis. Met die motivatie zakt ploeg in vorm STVV dinsdagavond naar de Waaslandse Freethiel af.

De Kanaries mogen mits een zege of een punt tegen Waasland-Beveren Kerstmis bij familie doorbrengen. (Lees er HIER meer over) En dus wil Sint-Truiden zijn sterke reeks van 9 op 9 verderzetten. Ivan Leko rekent erop dat Limburgers Gerkens en Janssens opnieuw voor het verschil zorgen. Bamba, Bezus, Tchenkoua en Valdivia ontbreken.

W-Beveren staat intussen vier punten achter op de Haspengouwers (met een match minder gespeeld) en kan een overwinning goed gebruiken. De laatste driepunter van de Leeuwen dateert al van 30 oktober tegen Anderlecht. Nadien volgden vijf matchen zonder zege en een bekeruitschakeling tegen KRC Genk. Cedomir Janevski beschikt, op de langdurig geblesseerden na, over een fitte kern. Valterri is er opnieuw bij.

Verdien geld met jouw voetbalkennis!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 80 euro gratis wedtegoed met een bonus tot 200%! Een gokje op W-Beveren of STVV kan je een mooi bedrag opleveren.

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws