Datum: 13/08/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Het Kuipje
Wake-upcall voor Westerlo na de 3-0-nederlaag in Lokeren? "Eigenlijk interesseert mij dat niet"
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties

Westerlo en Eupen willen in 't Kuipje hun eerste seizoenszege pakken

Wake-upcall voor Westerlo na de 3-0-nederlaag in Lokeren? "Eigenlijk interesseert mij dat niet"
Foto: © Photonews

Westerlo liet in zijn openingsduel nipt de zege liggen tegen Standard. Op het veld van Lokeren volgde vorige week een overduidelijke 3-0-nederlaag. Tegen Eupen moet het dus beter bij de Kemphanen.

"De vorige wedstrijd heeft natuurlijk bloot gelegd aan welke punten we nog moeten werken", gaf coach Bob Peeters op de webstek van de club al aan. "Die zaken hebben we deze week op training aangepakt."

"Een goede competitiestart is natuurlijk leuk, maar eigenlijk interesseert mij dat niet. Er zijn nog 28 speeldagen te gaan." Peeters verwijst naar STVV dat vorig seizoen ijzersterk uit de startblokken schoot, maar nadien diep terugviel.

Bij Westerlo keert de geblesseerde Mustoe terug in de kern. De Ceulaer, die met last aan de buik kampte, kan eveneens aantreden.

Eupen telt net als W-Beveren en Moeskroen voorlopig nul punten. De promovendus kiest resoluut voor de aanval, een soms naïeve instelling waar de Panda's in de lastige JPL voor moeten opletten. Kenne reist niet naar de Kempen, hij blijft geblesseerd achter in de Oostkantons.

Wie wint voor het eerst?

Westerlo? Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 147 euro op. Meer geloof in Eupen? Dan kan u bij een poging voor hetzelfde bedrag 171 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Meer nieuws