kvoKV Oostende
gntKAA Gent
Datum: 18/09/2016 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Diaz Arena
Oostende heeft iets goed te maken, maar Gent wil ongeslagen status niet afgeven
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

KV Oostende - KAA Gent

Oostende heeft iets goed te maken, maar Gent wil ongeslagen status niet afgeven
Foto: © Photonews

KV Oostende en KAA Gent sluiten vanavond het voetbalweekend af. De thuisploeg wil reageren na de wanprestatie op het veld van KAS Eupen, terwijl de Oost-Vlamingen hun ongeslagen status ook aan zee willen behouden.

De Buffalo's verloren dit seizoen nog niet en prijken daardoor op een tweede stek in het klassement. Een verplaatsing naar de Versluys Arena is niet van de poes, maar Hein Vanhaezebrouck gaat vol voor de drie punten.

De coach van KAA Gent kan aan de Belgische kust geen beroep doen op Thomas Matton en Moses Simon. Ook Jérémy Taravel revalideert nog steeds en maakt de verplaatsing niet mee.

Yves Vanderhaeghe verwacht dan weer een reactie van zijn Kustboys. KV Oostende ging een weekje geleden met de billen bloot aan de Kehrweg van KAS Eupen.

Andile Jali en Landry Dimata liggen in de lappenmand, terwijl Joseph Akpala en Nicklas Pedersen nog niet klaar zijn voor de dienst. Ibrahima Conte zit dan weer voor het eerst in de wedstrijdselectie.

Komen de Buffalo's winnen in de Koningin der Badsteden?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al een mooie 135 euro op. Denk je eerder dat de Kustboys aan het langste eind zullen trekken? Dan mag je 186 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws