lokSporting Lokeren
staStandard
0-1
0-2
84' Duje Cop (pen)
Datum: 03/02/2018 18:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 25
Stadion: Daknam
Legt Standard na Club ook Lokeren makkelijk over de knie?
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Lokeren-Standard

Legt Standard na Club ook Lokeren makkelijk over de knie?
Foto: © photonews

Standard bewees net als AA Gent dat Club Brugge wel degelijk nog geklopt kan worden. Met duidelijke 4-1 cijfers sloegen de Rouches blauw-zwart helemaal murw. Nu staat Lokeren op het programma.

Lokeren, dat na nederlagen tegen Gent en Genk op Oostende een mooie driepunter mee naar huis kon nemen. Met Standard treffen ze hun derde G5-club in een kleine maand tijd.

De motivatie is alvast aanwezig. Een driepunter betekent immers dat Lokeren op gelijke hoogte met de Rouches komt. Peter Maes selecteerde daarvoor de volgende namen. Nieuwkomer Marecek zit er meteen bij.

Selectie: Verhulst, Geens, De Wolf, Maric, Marzo, Mpati, Skulason, Monsecour, Filipovic, Terki, Overmeire, Michel, Rassoul, Benchaib, Marecek, Straetman, Söder, Mendy, De Sutter, Hupperts, De Ridder.

Bij Standard weet je zoals altijd nooit. Het kan er helemaal op zijn zoals tegen Club Brugge, maar het kan ook helemaal in duigen vallen zoals tegen Zulte Waregem.

Toch maakten de wedstrijden tegen Anderlecht en Club Brugge meer dan indruk. Dat benadrukte ook Edmilson Junior op de persconferentie.

Volgens UNIBET is Standard duidelijk favoriet. Bovendien krijg je via deze link nog een bonus tot 80 euro!

Meer nieuws