Datum: 09/09/2017 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Freethiel
Clement gaat met drie nieuwkomers op zoek naar drie belangrijke punten tegen Eupen
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Waasland-Beveren en KAS Eupen kunnen de drie punten goed gebruiken in wedstrijd van de buik van het klassement

Clement gaat met drie nieuwkomers op zoek naar drie belangrijke punten tegen Eupen
Foto: © photonews

De wedstrijd tussen Waasland-Beveren en KAS Eupen is er eentje in de buik van het klassement. De Waaslanders begonnen sterk aan de competitie, maar verloren de laatste twee matchen. Eupen kon dan weer nog maar één keer winnen tegen het geteisterde KV Oostende.

De ploeg van Philippe Clement begon hoopvol aan het nieuwe seizoen met draws tegen Racing Genk en KV Mechelen en een vlotte 0-3 zege op het veld van KV Oostende. Maar sinds het vertrek van Zinho Gano werd er twee keer verloren tegen de buren uit Lokeren en op het veld van STVV.

Na een 0 op 6 willen de Waaslanders voor eigen publiek aanknopen met een zege. In de laatste dagen van de transfermercato werden er nog enkele inkomende transfers voorgesteld. Clement kan dan ook voor het eerst rekenen op Ryan Mmaee, Isaac Kiese Thelin en Tuur Dierckx.

3 op 15 bij Eupen

Eupen begon dan weer zwak aan het seizoen. Na drie opeenvolgende nederlagen werd er thuis gewonnen van KV Oostende, maar de week daarop was het opnieuw tijd voor ontnuchtering na een 3-0 nederlaag op Daknam. De ploeg uit de Oostkantons speelt op de Freethiel dan ook al met het mes op de keel.

Meer nieuws