Datum: 31/10/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Guldensporenstadion
Opsteker voor Kortrijk voor clash met Waasland-Beveren
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Kortrijk-Waasland-Beveren

Opsteker voor Kortrijk voor clash met Waasland-Beveren
Foto: © photonews

Vanavond nemen KV Kortrijk en Waasland-Beveren het tegen elkaar op in het Guldensporenstadion. De thuisploeg vloekte op bezoek in Cercle Brugge eens hartsgrondig na de vele gemiste kansen, maar er is beterschap onderweg.

Bij de thuisploeg zit Ilombé Mboyo, die tijdens de opwarming vlak voor de wedstrijd tegen Cercle Brugge nog geblesseerd moest afhaken, opnieuw in de selectie. Het zou moeten helpen bij het scoringsprobleem van de Kerels.

"Het blijft hetzelfde verhaal van een aantal wedstrijden, te weinig scoren met het voetbal die je brengt en de kansen die je krijgt. Het is ontgoochelend, maar we moeten ook niet overmoedig worden, het is een uitwedstrijd en ineens is een gelijkspel niet goed genoeg meer", gaf De Boeck aan op de officiële kanalen van de club.

Waasland-Beveren komt dan weer uit een zure thuisnederlaag tegen Antwerp. Ook bij de Leeuwen gaat het scoren moeizaam, het voorbeeld was uiteraard de open kans die spits Vellios miste. "Het is fysiek onmogelijk om die kans te missen", gaf coach Ferrera achteraf aan.

De onfortuinlijke aanvaller zit wel opnieuw in de selectie bij de bezoekers.

Wie wint er volgens jullie? Bij BETFIRST krijg je bij een deposit van vijftig euro een bonus tussn honderd en hondervijftig euro!

Meer nieuws