cerCercle Brugge
wbeSK Beveren
1-0
Gianni Bruno (pen) 71'
2-0
Datum: 10/11/2018 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 15
Stadion: Jan Breydel
Waasland-Beveren trekt gehavend naar Cercle: "Misschien met twee achterin"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing: Cercle - Waasland-Beveren

Waasland-Beveren trekt gehavend naar Cercle: "Misschien met twee achterin"
Foto: © photonews

Vanavond laat mogen Cercle Brugge en Waasland-Beveren het tegen elkaar opnemen in het Jan Breydelstadion. Vooral bij de bezoekers lijkt een personeelsprobleem zich op te dringen.

Achterin zijn Vukotic en Cauffriez immers geschorst. “We hebben verschillende mogelijkheden. Er blijven drie spelers over voor drie posities achterin: Moren, Salquist en Massop. Als we met drie achterin spelen, beginnen ze aan de match. Maar we kunnen ook met twee achterin spelen", aldus Ferrera in Het Nieuwsblad.

"Vukotic heeft inderdaad alles al gespeeld en veel steken opgeraapt. Tegen Cercle zullen we het anders moeten aanpakken. We hebben er deze week op getraind. Een gebrek aan automatismen mag dus ook geen excuus zijn. Sommige spelers krijgen misschien hun kans en die kans moeten ze dan grijpen. Al gaan we hen ook niet beoordelen op basis van één wedstrijd", gaf hij nog mee. Ook Louis Verstraete is er niet bij wegens schorsing.

Bij Cercle Brugge zijn er geen geschorsten en ook Bruno is intussen terug fit. De aanvallende weelde bij de Vereniging is dan ook groot, met ook nog Cardona, Gakpé en Hazard.

Selectie Cercle Brugge: Nardi, Van Damme, Taravel, Etienne, Lambot, Ueda, Vitinho, Kone, Mercier, Lusamba, Appin, Gakpé, Bruno, Tormin, De Belder, Hazard, Cardona en Bongiovanni.

Meer nieuws