antAntwerp
zwaZulte Waregem
Datum: 16/12/2020 18:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Bosuil
Kan Zulte Waregem verrassen op het veld van Antwerp?
Alyssa Saliou
| 269 reacties

Volg de wedstrijd tussen Antwerp - Zulte Waregem hier vanavond live!

Kan Zulte Waregem verrassen op het veld van Antwerp?

Kan Zulte Waregem vanavond stunten op de Bosuil of zal Antwerp de rug rechten na de nul op zes tegen Genk en Club Brugge? Volg het hier vanavond live!

Door de corona-uitbraak bij KAS Eupen werd de wedstrijd tegen Zulte Waregem uitgesteld en kwamen de West-Vlamingen dit weekend niet in actie. Het gaf de troepen van coach Franky Dury wat extra tijd om zich voor te bereiden op het duel tegen Antwerp.

Een schril contrast met Antwerp waar de duels zich elkaar al enkele weken aan sneltempo opvolgen, door onder andere hun Europese matchen. "En elke wedstrijd lijkt hier de laatste tijd dé wedstrijd te zijn. De Antwerpe derby, stunten tegen Tottenham, de Europese kwalificatiewedstrijd voor overwintering, de topper tegen Club Brugge..." aldus Leko.

Maar vanavond moeten ze dus alweer aan de bak. En na de nul op zes tegen Genk en Club Brugge kan deze wedstrijd een deugddoende zege worden. Maar ook Zulte Waregem is gebrand op de drie punten. "De komende weken worden cruciaal in de strijd om de degradatie”, liet Francky Dury zich al ontvallen.

Zal Zulte kunnen stunten tegen Antwerp?

Volg de wedstrijd hier vanavond live!
 

Zal Zulte kunnen stunten tegen Antwerp?

Meer nieuws