andAnderlecht
gntKAA Gent
Datum: 31/01/2021 18:15
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 23
Stadion: Lotto Park
Trebel of Diaby? Kompany moet kiezen tussen offensieve of meer defensieve opstelling

Volg Anderlecht-Gent hier live vanaf 18u15

Trebel of Diaby? Kompany moet kiezen tussen offensieve of meer defensieve opstelling

Hein Vanhaezebrouck keert vandaag voor het eerst terug in het Lotto Park na zijn ontslag. De coach van AA Gent liet wel weten dat het voor hem niet echt een speciale match meer is, maar of we dat geloven...

Eerst en vooral thuisploeg Anderlecht: daar geen Michel Vlap meer, want die wordt uitgeleend aan het Duitse Armina Bielefeld. Het was sowieso al niet meer de bedoeling dat hij in de basis ging starten vandaag.

Die plek is normaal gezien weggelegd voor Adrien Trebel, die meer minuten aankan dan deze week in Moeskroen. Ait El Hadj mag dan een rijtje opschuiven. Diaby is ook een mogelijkheid, maar die wordt waarschijnlijk gebruikt als invaller. Josh Cullen is geblesseerd aan de enkel.

Bij AA Gent zijn ze aan het wachten op een winger: Tarik Tissoudali. Die speelde bij Beerschot als valse negen, maar zal bij de Buffalo's weer op de flank moeten plaatsnemen. Die deal zou vandaag moeten rondkomen. Vanhaezebrouck lijkt voorlopig dan ook niet veel te wijzigen ten opzichte van de wedstrijd tegen STVV.

Wist dat u bij betFIRST al meer dan tien keer uw inzet krijgt als Anderlecht meer dan drie doelpunten weet te maken? Neem hier een kijkje...

Meer nieuws