Datum: 23/10/2015 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 12
Stadion: Luminus Arena
Genk, mét Kebano, kan vanavond mee aan de leiding staan in de Jupiler Pro League
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

KRC Genk kan de leidersplaats pakken, als het wint van Moeskroen-Péruwelz

Genk, mét Kebano, kan vanavond mee aan de leiding staan in de Jupiler Pro League
Foto: © photonews

KRC Genk en Moeskroen-Péruwelz trappen vanavond de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League op gang. De ploeg van Peter Maes kan, mits winst, goede zaken doen én zelfs mee aan de leiding komen.

Genk is in alle stilte bezig aan de heropstanding. Peter Maes kan de Limburgers vrijdagavond zelfs - eventjes - naar de top van de rangschikking loodsen.

KRC Genk maakt van de Cristal Arena een onneembare vesting. Tot dusver lieten de blauwhemden er een perfecte 15 op 15 noteren. Indien ook Moeskroen voor de bijl gaat, komt Genk op gelijke hoogte met Gent en Oostende.

Mét Kebano

Goed nieuws voor Genk, want Neeskens Kebano is sneller dan verwacht terug fit. De kans is zelfs groot dat hij vanavond meteen start. Hamalainen en Kumordzi liggen nog steeds in de lappenmand.

Keepersprobleem bij Moeskroen

Net als Genk, is ook Moeskroen bezig aan de heropstanding. De fusieclub pakte na een dramatische start 8 op 15. De ploeg van Cedomir Janevski won van Club Brugge en hield Oostende op een gelijkspel.

Janevski zit wel met de handen in het haar. Zijn twee eerste keuzes onder de lat, Vagner en Marciano, sukkelen beiden met blessures. Vagner raakt mogelijk wel nog fit. Is dat niet het geval, dan speelt Rausin of Defourny.

Meer nieuws