antAntwerp
lokSporting Lokeren
Datum: 21/12/2017 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: Bosuil
Houdt het lappenwerk van Antwerp stand tegen Lokeren?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Antwerp - Lokeren hier LIVE vanaf 20u30

Houdt het lappenwerk van Antwerp stand tegen Lokeren?

Donderdagavond spelen Antwerp en Lokeren op de Bosuil hun voorlaatste match van het jaar. Nummer 4 tegen 15, maar de vele afwezigen hangen de balans wellicht iets meer in evenwicht.

"Snakken naar de winterstop? We snakken naar punten", aldus Davino Verhulst. De doelman wil op z'n allerminst nog 4 op 6 pakken voor de winterstop. Dat betekent dat verliezen op de Bosuil al geen optie is voor de voorlaatste in de stand.

Dan staat Antwerp er op de vierde plaats een heel stuk beter voor. Met de 6 op 6 die ze net haalden, denken ze daar misschien zelfs nog een reeks neer te zetten als afsluiter van een schitterend 2017.

Ongeziene opstelling?

Qua afwezigheden zit Antwerp wel met een groot probleem. Corryn, Hairemans en Van Damme zijn alledrie geschorst. Neem daar ook nog eens bij dat Rodrigues deze week geblesseerd uitviel. Bovenop de spelers die al buiten strijd waren. Het is dus waarschijnlijk dat Bölöni een paar jongens op een ongewone positie zet.

Bij Lokeren ontbreekt hetzelfde viertal als de vorige wedstrijd: Miric, Maric, De Ridder en Skulason.

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws