Drukke weken voor blauw-zwart, maar eerst Kanaries oppeuzelen - begint nieuwkomer Tau meteen in de basis?

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 4 reacties
Drukke weken voor blauw-zwart, maar eerst Kanaries oppeuzelen - begint nieuwkomer Tau meteen in de basis?
Foto: © photonews

Voor Club Brugge breken zware weken aan, met ook twee wedstrijden in de Champions League tegen Dynamo Kiev. Vrijdagavond beginnen ze eraan tegen STVV.

Club Brugge won vorige week bij Waasland-Beveren en kan zo tegen de Kanaries met 6 op 6 aan het seizoen beginnen. Brandon Mechele is opnieuw fit en zit in de wedstrijdselectie, al is de kans klein dat hij al zal spelen.

Ook nieuwkomer Percy Tau zit meteen in de selectie, al is het nog maar de vraag of hij meteen in de basis wordt gedropt als vervanger van Danjuma - Clement heeft nog andere opties. Rezaei haalde de selectie dan weer niet en mag uitkijken naar een oplossing.

In de laatste vijf ontmoetingen tussen beide teams kon STVV geen enkele keer winnen, maar wel twee keer gelijkspelen - in 2017 ook eens 2-2 op Jan Breydel. De troepen van Marc Brys willen dan ook graag van de nul afkomen vrijdagavond na de thuisnederlaag van vorige week.

Club Brugge is grote favoriet bij BetFIRST. Een gokje op de thuisploeg levert 1.24 keer je inzet op, een inzet van 100 euro op de bezoekers kan daar al meteen 1250 euro van maken! 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws