staStandard
andAnderlecht
Datum: 06/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Lukaku vervangt in extremis Deschacht op de linksachter
Lukaku vervangt in extremis Deschacht op de linksachter
Foto: © SC

Standard en Anderlecht ontmoeten elkaar vanavond in gespannen omstandigheden. Voor beide teams draaide de eerste speeldag van de PO 1 op een teleurstelling uit. Beiden hebben dan ook iets recht te zetten.

Standard ging met 3-0 de boot in tegen AA Gent, een serieuze pandoering. De Luikenaars deden er deze week alles aan om de druk bij Anderlecht te leggen. "Standard mag winnen, Anderlecht moet winnen", liet Jelle Van Damme nog noteren. Maar indien de Rouches voor een Europees ticket willen gaan, zullen ze hun ambities wel moeten kenbaar maken vanavond.

Anderlecht van zijn kant kreeg de nodige kritiek over zich heen na de non-match tegen Kortrijk. De eerste helft was zelfs belabberd. Vanavond wordt er een reactie verwacht van de gedoodverfde titelkandidaat, want zondag kan Club Brugge bij puntenverlies van de Brusselaars immers al de eerste plaats overnemen.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Anderlecht is favoriet. Een gokje bij BWIN op Standard daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Anderlecht met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 225 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Standard wint u 300 euro.

Meer nieuws