cluClub Brugge
gntKAA Gent
1-0
Datum: 15/04/2012 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: Jan Breydel
Live Club Brugge - AA Gent: "Eerste play-off-finale"
Melissa Maes
| 0 reacties
Club Brugge - AA Gent: "Eerste play-off-finale"
Foto: © SC

Club Brugge ontvangt om 18 uur AA Gent. Blauw-zwart heeft vier punten voorsprong op de Buffalo's. Mits winst kan de West-Vlaamse club de kloof met blauw-wit verder uitdiepen. Bovendien nadert Club dan tot op een punt van leider Anderlecht.

Sollied blijft strijdvaardig, ook wanneer hij tal van spelers moet missen. “Ach, we zijn al heel het seizoen de kampioen van het noodgedwongen puzzelen. Zondag spelen we met een team dat niet op elkaar ingespeeld is, maar dat betekent niet dat ik geen vertrouwen heb.”

Daum is klaar om de Buffalo’s te ontvangen. “Laat ze maar komen. Gent zal het niet alleen tegen onze ploeg moeten opnemen, maar tegen de hele stad. Er zullen 22.000 mensen zitten wachten. Dit is voor ons de eerste echte finale van de play-offs.”

Club Brugge kan geen beroep doen op Zimling, Dhoest, Lestienne, Deschilder en Stenman. Bij AA Gent liggen Arzo, Jørgensen, Melli, Boere, Raman, Van Der Bruggen, Soumahoro, M’Sila en Lepoint in de lappenmand. Wallace is geschorst. Gumienny zal deze partij in goede banen proberen leiden.

Volg de wedstrijd live via ja favoriete voetbalwebsite vanaf 18 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij BWIN op AA Gent daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 178 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van AA Gent wint u 450 euro.

Meer nieuws