Datum: 21/04/2012 20:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Guldensporenstadion
Live AA Gent wil vertrouwen tanken tegen KV Kortrijk
Melissa Maes
| 0 reacties
AA Gent wil vertrouwen tanken tegen KV Kortrijk
Foto: © SC

Op de vijfde speeldag in play-off 1 trekt AA Gent naar Kortrijk. De Buffalo's willen niets liever dan de drie punten veroveren om de derde plek opnieuw op te eisen, maar dat zal geen eenvoudige klus worden.

Anderlecht, Club Brugge en Standard merkten al dat KV Kortrijk een taaie tegenstander is. In de reguliere competitie wist AA Gent twee keer te winnen van de Kerels, maar in de play-offs zit het blauw-wit weer niet mee.

KV Kortrijk staat laatste, maar telt slechts drie punten minder dan de bezoekers. De volle buit is voor de Buffalo’s heel belangrijk om die derde plek opnieuw te veroveren van Racing Genk.

Vanhaezebrouck kan niet rekenen op Vandenbroeck, Mulemo, Messoudi en També. Sollied mist Wallace, Nahayo, Soumahoro, M’Sila en Lepoint. Ref Geldhof zal deze partij in goede banen proberen leiden.

Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 20 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

AA Gent is favoriet. Een gokje bij BWIN op KV Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat AA Gent met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 245 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van KV Kortrijk wint u 270 euro.

Meer nieuws