Datum: 28/04/2012 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Standard speelt laatste troeven voor Europees voetbal uit
Standard speelt laatste troeven voor Europees voetbal uit
Foto: © SC

Vanavond om 20u30 nemen Standard en Kortrijk het op Sclessin tegen elkaar op. De twee laatsten in play-off I hebben de punten hard nodig, maar het ambitieuze Standard nog het meest.

Iedereen kent onderhand de problemen wel die de Rouches hebben: amper nog een fitte spits in de kern nadat Tchité en Cyriac uitvielen met blessures en Batshuayi zich voor vier wedstrijden liet schorsen na een zware fout op Simaeys. Enkel de jonge Ezekiel blijft nog over. En ook in doel moet een jongeling plaatsnemen. Moris moet de geblesseerde Bolat vervangen.

Bij Kortrijk was men minder ambitieus, maar desondanks wil men het puntentotaal opkrikken. Op Sclessin tegen het gehandicapte Standard zou wel eens de kans kunnen zijn. Beide ploegen bengelen onderaan het klassement. Standard met 29 en Kortrijk met 28 punten. Indien de Luikenaars hun ambitie van Europees voetbal willen waarmaken, zullen ze de volgende wedstrijden serieus uit hun pijp moeten komen.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op Kortrijk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 162 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kortrijk wint u 525 euro.

Meer nieuws