cluClub Brugge
staStandard
2-0
Datum: 01/05/2012 14:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 7
Stadion: Jan Breydel
Live Kan Club Brugge zich herpakken tegen Standard?
Melissa Maes
| 0 reacties
Kan Club Brugge zich herpakken tegen Standard?
Foto: © SC

Club Brugge ontvangt vanmiddag om 14.30 uur Standard. Als blauw-zwart de Rouches met lege handen naar huis stuurt, dan is leider Anderlecht al zeker dat het zijn kampioensfeestje nog even moet uitstellen.

Afgelopen weekend boekte Standard zijn eerste zege in play-off 1 (2-0 tegen KV Kortrijk, nvdr.). Club Brugge tankte zaterdag minder vertrouwen na de 2-1-nederlaag op het veld van AA Gent. Blauw-zwart voelt alvast de hete adem van de Buffalo's en Racing Genk in de nek. Komt de tweede plaats in gevaar?

Als we de cijfers mogen geloven, zal Club de punten thuis kunnen houden. De Rouches konden dit seizoen immers nog geen punten pakken op verplaatsing bij de huidige top vier.

Hoefkens kreeg voor zijn rode kaart op Gent een schorsingsvoorstel voor één speeldag, maar de Brugse kapitein mag vandaag nog aantreden tegen Standard. Vleminckx en Odjidja pakten hun vijfde gele kaart en zijn daardoor geschorst. Stenman, Deschilder en De Jonghe zijn geblesseerd.

Riga kan dit seizoen niet meer rekenen op Tchité, Cyriac en Bolat. Ook Batshuayi ontbreekt wegens schorsing. Efong Nzolo zal vanmiddag proberen de partij in goede banen te leiden. Voor de ref is het de eerste grote affiche sinds een maand en pas het tweede optreden in play-off 1.

Mis niets van deze topper! Volg de wedstrijd live via je favoriete voetbalwebsite vanaf 14.30 uur.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Club Brugge is favoriet. Een gokje bij BWIN op Standard daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Club Brugge met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 175 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Standard wint u 450 euro.

Meer nieuws