Datum: 06/05/2012 18:00
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 8
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Live Standard start zonder Pocognoli tegen Genk
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Standard start zonder Pocognoli tegen Genk
Foto: © SC

De strijd om de Europese plaatsen is bijzonder spannend. Standard ontvangt RC Genk en beide teams kunnen een uitstekende zaak doen in het klassement.

Update:
Standard begint zonder Pocognoli aan de wedstrijd, zijn plaats wordt ingenomen door Kanu. Riga brengt ook Seijas aan de aftrap. Bij Genk keert Buffel terug uit schorsing en verschijnen de verwachte elf aan de aftrap.

Door de nederlaag van AA Gent ligt de strijd om het Europese ticket weer helemaal open. Indien Standard straks wint, nadert het tot op slechts 2 punten van de Buffalo's en dan doen de Rouches weer mee voor de vierde en zelfs derde plaats. Ook RC Genk zou bij winst een geweldige zaak doen want dan nestelen de Limburgers zich stevig op de derde plaats met 4 punten meer dan Gent en komt met 1 punt minder dan Club zelfs de tweede plaats in zicht.

Bij Standard moet Riga het stellen zonder Bolat, Tchité, Batshuayi en Belhocine. Buzaglo en Vainqueur ondervinden hinder aan de knie en spelen wellicht ook niet. 

Genk-coach Been kan weer een beroep doen op Buffel die uit schorsing terugkeert. Daardoor verhuist Croux naar de bank. Tözser en Hyland vormen het centrale duo op het middenveld. Vanden Borre zal wellicht niet meer in het Genkse shirt te zien zijn.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?

Standard is favoriet. Een gokje bij BWIN op RC Genk daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Standard met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 220 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van RC Genk wint u 310 euro.

Meer nieuws