Datum: 17/04/2015 20:30
Competitie: Play-off 1
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)
Spanning op Sclessin: Gent knokt voor leidersplaats, Standard voor titelkans
Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Spanning op Sclessin: Gent knokt voor leidersplaats, Standard voor titelkans
Foto: © photonews

Vanavond zal de spanning te snijden zijn op Sclessin. AA Gent heeft opnieuw de kans om de leidersplaats te grijpen, Standard kan zich op zijn beurt opwerpen tot een serieuze titelkandidaat.

Bij Gent was de ontgoocheling erg groot na de nederlaag in blessuretijd op het veld van Charleroi. Ook Anderlecht en Club gingen vorige week onderuit en dus krijgen de Buffalo's vanavond nog maar eens de kans om naar de top van het klassement te klimmen.

Hein Vanhaezebrouck is vooral op zijn hoede voor Imoh Ezekiel. "Hij maakt Standard 50% sterker", weet de coach. Zelf kan hij geen beroep doen op de geschorste Foket. Goudhaantje Moses Simon was onzeker, maar wordt straks gewoon aan de aftrap verwacht.

Ook Standard kan een gouden zaak doen. Bij winst springen de Rouches over Gent naar de tweede stek en doen ze weer volop mee voor de titel. Sclessin zal kolken vanavond.

Het vertrouwen is groot na een goede prestatie tegen Club Brugge en de overtuigende zege tegen Anderlecht. Toch staat iedereen in Luik stevig met beide voeten op de grond. "De match tegen Gent wordt moeilijker dan die tegen Anderlecht", klonk het de ganse week.

José Riga moet het stellen zonder Carcela. Zijn plaats zal niet ingenomen worden door Legear, maar door Ono. Verder wordt het uitkijken naar het duel der Nigerianen. Wie is straks beslissend: Simon of Ezekiel?

Speel gratis en win!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang 60 euro gratis wedtegoed! Met 60 euro inzet win je:

  • 177 euro als AA Gent wint
  • 144 euro als Standard wint

Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis. 

Meer nieuws