lieLierse SK
gntKAA Gent
1-1
45+2' Ilombé Mboyo (pen)
1-2
Datum: 13/04/2013 18:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Live Lierse gaat op zoek naar een eerste zege in play-off II
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties
Lierse gaat op zoek naar een eerste zege in play-off II
Foto: © SC

AA Gent gaat vanavond op bezoek bij Lierse. De Pallieters zijn hekkensluiter in groep A van play-off II terwijl De Buffalo's aan de leiding prijken. Het is voor het team van Eric Van Meir meteen een belangrijk treffen, willen ze nog aanspraak maken op de eerste plaats.

Lierse op zoek naar eerste driepunter

Lierse is in play-off II nog steeds op zoek naar zijn eersteoverwinning. Op speeldag één werd er gelijkgespeeld tegen Kortrijk en vorige week gingen de troepen van Eric Van Meir onderuit op bezoek bij Bergen. Een thuiszege zou dus welgekomen zijn voor De Pallieters.

In doel geeft Van Meir wellicht de voorkeur aan Nathan Goris. De jonge doelman krijgt de voorkeur op de Egyptische routinier Essam, die zich in de voorbije wedstrijden toch af en toe liet betrappen op enkele foutjes.

Voor het overige wordt verwacht dat Van Meir nog enkele wijzigingen aanbrengt aan zijn basiself. Zo zouden ook Adesanya en Shebeta wel eens op de bank kunnen beginnen na de nederlaag op het veld van Bergen.

Gent mist geschorsten Neto en Zukanovic

AA Gent komt vanavond wat gehavend aan de aftrap. Coach Fernandez kan niet alleen nog geen beroep doen op de geblesseerde Soumahoro, de Spanjaard moet het ook stellen zonder de geschorsten Renato Neto en Ervin Zukanovic.

Zukanovic zit zijn eerste van twee schorsingsdagen uit na zijn kopstoot aan het adres van Shlomi Arbeitman. Renato Neto liep vorig weekend tegen Kortrijk tegen twee gele kaarten aan en moet enkel tijdens deze wedstrijd toekijken.

Achterin neemt Nahayo wellicht de plaats in van zijn Bosnische collega, al twijfelde Fernandez gisteren nog tussen Nahayo en Melli. Centraal op het middenveld wordt Christophe Lepoint wellicht de vervanger van Neto.

De selecties van beide teams:

Lierse: Goris, Okka, Frans, Swinkels, Abou, Lambot, Wils, Bourabia, Annab, Hazurov, Elgabas, Essam, Saïdi, Farag, Shebata, Pouga, Adesanya,Sols, Van de Walle, Van der Heyden.

AA Gent: Boeckx, Cendros, Arzo, Nahayo, Maréval, Hubert, Lepoint, Van Der Bruggen, Kage, Mboyo, Brüls, Padt, Rafinha, Melli, N’Diaye, Messoudi, Lopez, Coulibaly.

In de voorbije twee wedstrijden van AA Gent viel er telkens minstens één rode kaart. Denk jij dat er ook tijdens deze wedstrijd rood zal getrokken worden? Waag er een gokje op bij Unibet. Als je 60 euro inzet op het feit dat er een rode kaart valt, dan kan je zo maar eventjes 270 euro terugverdienen. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws