Datum: 27/04/2013 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Jules Ottenstadion
Live Houden de Buffalo's de punten thuis tegen Kortrijk?
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Houden de Buffalo's de punten thuis tegen Kortrijk?
Foto: © SC

Vanavond kan AA Gent de groepswinst pakken in poule A van play-off II. Het moet daarvoor thuis de wei in tegen KV Kortrijk. Ervin Zukanovic neemt zijn plaats bij de Buffalo's opnieuw in.

Als AA Gent de zege pakt tegen Kortrijk en Bergen kan niet winnen van Lierse, is het pleit beslist. Als Bergen wint van Lierse, is het afwachten tot het beroep in de zaak Dejaegere. Bergen wil nu toch de drie punten claimen in de verliesmatch tegen Kortrijk. Brecht Dejaegere viel toen in hoewel hij niet op het wedstrijdblad stond.

Bij AA Gent maakt Zukanovic zijn terugkeer na schorsing. Hij mag dus meteen tegen zijn ex-club aantreden. Kola is nog steeds geblesseerd.

Selectie AA Gent: Boeckx, Padt, Zukanovic, Neto, Brüls, Nahayo, Arzo, Maréval, Soumahoro, Hubert, Van Der Bruggen, Cendros, Kagé, Rafinha, Lopez, Lepoint, Coulibaly en Mboyo.

KV Kortrijk, dat gisteren nog de verbouwingen aan het Guldensporenstadion aankondigde, zal het in het Ottenstadion moeten doen zonder de geblesseerden Kamghain en Matton. Coach Vanhaezebrouck kan kiezen uit volgende twintig namen.

Selectie KV Kortrijk: Pillot, Martin, Reynaud, N’Diaye, Wijns, Chavarria, Nfor, De Mets, Carevic, Capon, Mitrovic, Dupuis, Ragolle, Mulemo, Mahau, Ulens, Dejaegere, Pavlovic en Tambe.

Kan Zukanovic scoren tegen zijn ex-club? Waag er een gokje op bij UNIBET. Een gokje van 60 euro op een doelpunt van de centrale verdediger brengt 300 euro op. Stel je bonus van 60 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Meer nieuws