wbeSK Beveren
staStandard
Datum: 03/04/2016 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 1
Stadion: Freethiel
Waasland-Beveren en Standard strijden meteen voor leidersplaats in 2A
Cédric De Volder
Cédric De Volder
| 0 reacties

Waasland Beveren - Standard

Waasland-Beveren en Standard strijden meteen voor leidersplaats in 2A
Foto: © photonews

Waasland-Beveren en Standard sluiten vanavond het eerste voetbalweekend van de play-offs af. Beide ploegen strijden meteen om de leidersplaats in 2A.

KV Kortrijk en Royal Excel Mouscron hielden het gisteren na een flauwe pot voetbal op een scoreloos gelijkspel. Alle ogen zijn vandaag natuurlijk op de Ronde van Vlaanderen gericht, maar op de Freethiel wordt er vanavond ook gevoetbald.

Stijn Vreven - in de belangstelling van STVV nota bene - kan geen beroep doen op Sawaneh Ibou en Floriano Vanzo. De Leeuwen zullen, de krappe kern indachtig, sowieso met hun A-elftal spelen in play-off 2.

Dan kan zeker en vast niet gezegd worden van Standard. Yannick Ferrera kondigde al aan dat er enkele jongens de kans zullen krijgen om te bewijzen dat ze het waard zijn om het shirt van de Rouches te dragen.

De wedstrijden in de reguliere competitie eindigden op 1-0 (op Sclessin, nvdr.) en 0-0. Met andere woorden: veel spektakel verwachten we ook vanavond niet. Aan de hoofdrolspelers om ons ongelijk te bewijzen.

Houden de Waaslanders de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 180 euro. Denk je eerder dat de roodhemden zullen winnen op de Freethiel? Dan mag je 138 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Meer nieuws