kvmKV Mechelen
lieLierse SK
1-0
Datum: 09/04/2017 20:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Achter de Kazerne
Eindelijk nog eens een derby ... Mechelen en Lierse willen iets laten zien

Volg KV Mechelen - Lierse hier LIVE

Eindelijk nog eens een derby ... Mechelen en Lierse willen iets laten zien
Foto: © Photonews

Het voetbalweekend wordt afgesloten Achter de Kazerne met een streekderby tussen KV Mechelen en Lierse. Eindelijk nog eens een derby moeten ze denken in en rond Mechelen en Lier. Maar de inzet is ook hoog.

De zoektocht naar foto's van Mechelen tegen Lierse? Dan kom je bij archiefbeelden uit waar nauwelijks tot geen spelers opstaan die er heden ten dage nog tussenlopen.

Bij Malinwa bovendien Achter de Kazerne geen Bjelica, die na zijn partij in Union én rood bij de beloften even uit de selectie is genomen. De Witte & co zijn er door blessures uiteraard ook niet bij.

Ferrera wil na de 3-0 in Union een reactie zien: "Hopelijk waren ze nog op vakantie en was dat de verklaring van de zwakke match", klonk het vorige week in het Koning Boudewijnstadion. Tim Matthys van zijn kant wil het ook beter doen: "Het is aan ons om nu de rug te rechten. Lierse is ook een gemotiveerde ploeg uit 1B, dus gaan we er moeten staan als we iets willen rapen. Positief is dat we thuis spelen."

Wie pakt de punten? Van je gratis bonus van 200% tot 80 euro kan je meteen 204 euro maken als de thuisploeg wint, 256 euro als de uitploeg de punten meepakt.

Meer nieuws