beeBeerschot
lokSporting Lokeren
Datum: 07/04/2018 18:00
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Blijft Lokeren ook na passage op het Kiel leider in poule B?
Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 0 reacties

Volg Beerschot Wilrijk - Lokeren hier LIVE vanaf 18u

Blijft Lokeren ook na passage op het Kiel leider in poule B?

Sporting Lokeren begint de tweede speeldag als enige leider in zijn groep en wil die positie maar al te graag vasthouden. Beerschot Wilrijk staat door een late 2-2 in Eupen niet op gelijke hoogte, maar kan er bij winst in eigen huis wel over springen.

Beerschot Wilrijk in zijn huidige gedaante keek Lokeren nog maar één keer eerder in de ogen. Dat was in de 1/16de finales van de Croky Cup en toen wonnen de Waaslanders met 2-0 dankzij doelpunten van Steve De Ridder. Vanavond wordt de allereerste ontmoeting op het Kiel.

Selectienieuws

Lokeren is gehavend voor de trip naar Antwerpen. Overmeire revalideert nog, Maric ondervindt te veel last van een eerdere heupblessure en haalt ook de selectie niet. Die komen later in de play-offs normaal wel nog in actie, in tegenstelling tot de geopereerde Mpati die in het slechtste geval geen veld meer ziet in 2018.

Marc Brys selecteerde exact dezelfde spelerskern als vorige week tegen Eupen. De afwezigen zijn: Fessou Placca, Mo Messoudi, Tom Pietermaat, Rubin Okotie, Collins Tanor en Jaric Schaessens.

Meer nieuws