beeBeerschot
antAntwerp
Datum: 29/04/2018 14:30
Competitie: Play-off 2
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)
Kan Beerschot Wilrijk het evenwicht met Antwerp herstellen in derby van 't stad?
Yannick Lambrecht Diederik Geypen
Yannick Lambrecht en Diederik Geypen
| 0 reacties

Volg Beerschot Wilrijk - Antwerp hier LIVE

Kan Beerschot Wilrijk het evenwicht met Antwerp herstellen in derby van 't stad?
Foto: © photonews

De voorbije twee weken was Antwerp de ploeg van 't stad dankzij de 2-0 zege op de Bosuil. Aan Beerschot Wilrijk om daar zondagmiddag verandering in te brengen en de herkansing op het Kiel met beide handen te grijpen.

Even de balans halverwege play-off 2B opnemen: na de zeges van Lokeren en STVV kan Antwerp bijna niet anders dan winnen om nog aanspraak te maken op de groepswinst. Beerschot Wilrijk kon nog niet winnen en lijkt al uitgeteld voor de prijzen, maar natuurlijk niet voor de eer.

De sfeer wordt opnieuw een gegeven om naar uit te kijken, alleen zal dat in tegenstelling tot de heenwedstrijd niet in een volgepakt Olympisch Stadion gebeuren. Zaterdag waren er nog losse tickets beschikbaar en zondag is er geen verkoop meer door de combiregeling.

Selectienieuws: 

Voor de thuisploeg moet de geschorste Alex Maes het duel aan zich laten voorbijgaan. Verder zijn Tom Pietermaat, Fessou Placca, Jaric Schaessens, Rubin Okotie en Collins Tanor onbeschikbaar.

De bezoekers kampen ook met enkele afwezigen. Aurélio Buta, Jonathan Pitroipa, Sambou Yatabaré, Tino-Sven Susic en Obbi Oulare zitten allen in de ziekenboeg. 

Beide ploegen kregen nog een duwtje in de rug: 

Beleef de wedstrijd nog intenser en volledig LIVE!

Schrijf je in bij UNIBET en ontvang tot €80 euro welkomstbonus! Wed en bekijk je favoriete ploeg live bij Unibet. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg tot 80 euro gratis.

Meer nieuws