Apoel Nicosia
olyLyon
Datum: 07/03/2012 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Gymnastikos Sullogos ta Pagkypria
Kan Cypriotisch buitenbeentje opnieuw verrassen?
Melissa Maes
| 0 reacties
Kan Cypriotisch buitenbeentje opnieuw verrassen?
Foto: © SC

Lyon trekt vanavond naar Cyprus om de 1-0-voorsprong tegen Apoel Nicosia te verdedigen. Kan het 'kneusje van de CL' die achterstand nog ombuigen in eigen stadion?

Lyon wist in de heenwedstrijd slechts één doelpunt te maken, ondanks de Franse club oppermachtig was. Die voorsprong heeft het te danken aan Alexandre Lacazette die op het uur de weg naar het doel vond. Het Cypriotisch buitenbeentje kan door die uitslag nog steeds voor een verrassing zorgen in de Champions League.

Dat deed het eerder al. Apoel verraste door zich te plaatsen voor de achtste finales in een poule met Shakhtar Donetsk, Porto en Zenit Sint-Petersburg.  De Cypriotische club doet het allemaal met 'slechts' tien miljoen euro (Real Madrid kan liefst 480 miljoen euro uitgeven, nvdr.). Trainer Ivan Jovanovic heeft het team zelf mogen opbouwen en draagt alle verantwoordelijkheid voor de transfers.

Lyon kan in de return geen beroep doen op middenvelder Yoann Gourcuff. De 25-jarige Fransman sukkelt met een adductorenblessure. Ook verdediger Jonathan Mensah en reservedoelman Mathieu Valverde missen de partij door blessures.

Wat denkt BWIN over deze wedstrijd?
Lyon is favoriet. Een gokje bij BWIN op APOEL daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lyon met de volle buit lopen, dan krijgt u bij BWIN 352,50 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Apoel wint u 435 euro.

Meer nieuws