arsArsenal
udiUdinese
1-0
Datum: 16/08/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Stadion: Emirates Stadium
Verzwakt Arsenal moet Udinese voorbij in CL
Fabian Morren
| 0 reacties
Verzwakt Arsenal moet Udinese voorbij in CL
Foto: © SC

Arsenal moet vanavond een eerste stap zetten richting groepsfase van de Champions League. De Gunners nemen het op tegen Udinese.

Een makkelijke klus wordt het zeker niet voor Arsenal. Udinese behoort tot de subtop van Europa, maar speelde in het tussenseizoen wel Alexis Sanchez aan Barcelona kwijt. Ook Arsenal is met Cesc Fabregas een sterkhouder aan Barcelona kwijt. 

"We zijn een speler van wereldklasse kwijt en dat maakt ons droevig", zegt Arsenal-coach Arsène Wenger. "Maar deze club is 125 jaar oud en er zijn ooit veel topspelers vertrokken, maar Arsenal bestaat nog steeds."

Arsenal niet in de Champions League: dat is een zeer uitzonderlijk gegeven. Udinese zou echter maar wat graag proeven van het kampioenenbal. Arsenal rekent op Thomas Vermaelen, maar Robin Van Persie en Samir Nasri ontbreken. De Londense club komt dus behoorlijk verzwakt aan de aftrap.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Arsenal is favoriet. Een gokje op Udinese daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Arsenal de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 228 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Udinese wint u 975 euro.

Meer nieuws