tweFC Twente
benSL Benfica
1-0
1-2
35' Nolito
2-2
Datum: 16/08/2011 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Vierde voorronde (Heen)
Stadion: De Grolsch Veste
Witsel op bezoek in Enschede
Fabian Morren
| 0 reacties
Witsel op bezoek in Enschede
Foto: © SC

Twente en Benfica moeten onderling uitmaken wie naar de poulefase van de Champions League mag. Proeft Axel Witsel (Benfica) meteen weer van de CL?

Twente nam vorig jaar al deel aan de Champions League, toen nog met Michel Preud'homme aan het roer. Vanavond moet de club uit Enschede het stellen zonder de nog steeds geblesseerde Nacer Chadli. Twente rekent onder meer op Bryan Ruiz, die afgelopen weekend nog een heerlijk doelpunt scoorde tegen AZ.

Benfica gaf afgelopen weekend een 0-2-voorsprong uit handen bij Gil Vicente. De Portugese club lijkt nog niet op kruissnelheid. Axel Witsel viel in de tweede helft in. Het is afwachten of de Rode Duivel vanavond wél een basisplaats krijgt. 

In de vorige voorronde schakelde Twente met vrij veel gemak het Roemeense Vaslui uit. Vorig seizoen werd het derde in een groep met Inter Milaan, Tottenham en Werder Bremen.

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Twente is favoriet. Een gokje op Benfica daarentegen zal u iets meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Twente de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 367,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Benfica wint u 397,5 euro

Meer nieuws