Datum: 21/11/2012 18:00
Competitie: Champions League
Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Petrovskiy Stadion
Groep C: Laatste kans voor Zenit
Tomas Taecke
| 0 reacties
Groep C: Laatste kans voor Zenit
Foto: © SC

Om 18 uur probeert Zenit Sint-Petersburg tegen Malaga uitzicht te behouden op de tweede ronde van de Champions League. De Russische club kan zich in de groep van Anderlecht en Milan geen nieuw puntenverlies veroorloven wil het ook na Nieuwjaar in het kampioenenbal actief zijn.

Enkele uren vooraleer Anderlecht het Italiaanse Milan ontvangt, werpen Zenit en Malaga zich in een belangrijke strijd. Malaga kan zich vanavond als groepswinnaar kwalificeren voor de volgende ronde, terwijl Zenit de punten evenzeer moet thuishouden wil het straks nog langer aan de bak in Europees verband. De Spaanse groepsleider stuurt wel een B-elftal in de wei gezien de gunstige situatie in de groep.

Bij Zenit kan coach Spalletti geen beroep doen op de geblesseerde Criscito, Bystrov is onzeker. Lombaerts is opnieuw beschikbaar en dat geldt ook voor Hulk en Fayzulin. Aan de overzijde rekent Pelligrini niet op Monreal en Sanchez. Ook doelman Kameni is buiten strijd, Iturra is geschorst. Joaquin en Saviola krijgen rust.

Kan Anderlecht Milan een hak zetten?

Het ligt allemaal dicht bij elkaar en Unibet heeft geen uitgesproken winnaar aangeduid. Wil u een gokje wagen op één van beide ploegen open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 60 euro gratis.

Indien Anderlecht wint, krijgt u 165 euro bij een gok van 60 euro. Een gokje op Milan bij UNIBET van 60 euro kan u 150 euro opleveren!

Meer nieuws