monMonaco
arsArsenal
0-1
0-2
Datum: 17/03/2015 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: 1/8 Finales (T)
Stadion: Stade Louis II
Premier League wil nieuwe klap vermijden
Premier League wil nieuwe klap vermijden
Foto: © photonews

Vanavond moet Arsenal in de Champions League op bezoek bij AS Monaco. Na een beschamend 1-3 verlies in eigen huis, is het nu aan de Londenaren om hun en eigenlijk de eer van heel de Engelse competitie te verdedigen.

Zelfs als The Gunners twee keer scoren tegen de Monegasken staan ze nog steeds achter on aggregate, aangezien bij een gelijkspel de uitgoals dubbel meetellen. Minimaal drie doelpunten maken is de ontmoedigende boodschap.

Toen waren ze nog met twee

Indien Arsenal hier niet in slaagt zou dit opnieuw een blamage zijn voor de Premier League. Chelsea en Liverpool volgen het kampioenenbal namelijk al vanop TV. En ook Manchester City flirt met de eliminatie, vermits zij in Barcelona’s Camp Nou een 1-2 thuisnederlaag moeten wegwissen.

Verder speelt de verliezende finalist van vorig jaar, Atlético Madrid, tegen Bayer Leverkusen. De Spanjaarden moeten in eigen huis vol aan de bak om een achterstand weg te werken uit de heenwedstrijd.

Speel en win!

84 euro bij doorgaan Monaco
345 euro bij doorgaan Arsenal

Voetbalkrant.com zet u op weg met een gratis wedtegoed van 60 euro bij UNIBET!

Bovendien kan u dankzij een unieke actie nu al een gratis bonus van 60 euro claimen bij een storting als nieuwe klant van nauwelijks 20 euro. Doe er je voordeel mee als u nog niet bent ingeschreven bij UNIBET en speel hier mee!

Meer nieuws