Datum: 22/10/2015 19:00
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 3
Stadion: Lotto Park
Anderlecht met het mes op de keel op zoek naar eerste EL-zege
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties

Anderlecht ontvangt Tottenham op matchdag 3 in de Europa League

Anderlecht met het mes op de keel op zoek naar eerste EL-zege
Foto: © photonews

Na de pijnlijke afgang in Qarabag heeft Anderlecht voor eigen publiek wat recht te zetten. De match tegen de Spurs lijkt bovendien de laatste kans voor paars-wit op overwintering in Europa.

De Brusselaars pakten tegen AS Monaco slechts een punt en hinken bijgevolg achterop in de groep. Met nog verplaatsingen naar Londen en het prinsdom voor de boeg, moet Anderlecht winnen om in de running te blijven.

Besnik Hasi kan vanavond niet rekenen op de zieke Matias Suarez. Andy Najar haakt wellicht met een darminfectie af, waardoor Guillaume Gillet de verwachte rechtsachter wordt.

Bij Tottenham kijken we met z'n allen uit naar de prestaties van Jan Vertonghen, Toby Alderweireld en Mousa Dembélé. Nacer Chadli ontbreekt vanwege een enkelblessure.

De Spurs roteren doorgaans in de Europa League en dat is Mauricio Pochettino alweer van plan. Centrumspits Harry Kane, zoekend naar zijn vorm van vorig seizoen, start vermoedelijk op de bank.

Ziet u Anderlecht zegevieren in het Park?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET u 189 euro op. Meer vertrouwen in de Londenaars? Dan kan u met een poging voor hetzelfde bedrag 138 euro bijschrijven op uw bankrekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Meer nieuws