Datum: 05/11/2015 21:05
Competitie: Europa League
Speeldag: Speeldag 4
Stadion: White Hart Lane
Welk konijn tovert Hasi op White Hart Lane uit zijn hoed?

Anderlecht weet dat het iets moet pakken om de punten van Qarabag goed te maken

Welk konijn tovert Hasi op White Hart Lane uit zijn hoed?
Foto: © photonews

Anderlecht op Tottenham, niet dat de Engelsen er wakker van liggen. En daar liggen de kansen voor paars-wit om straks iets te halen op White Hart Lane, want ondanks de nederlaag van veertien dagen geleden zitten de gedachten van de Spurs toch al ergens anders.

Zondag staat immers dé derby op het programma: Tottenham-Arsenal. Daarbij vergeleken is Anderlecht maar een borrelhapje. Voor de Noord-Londenaars doet het er allemaal niet toe, als er komend weekend maar gewonnen wordt van de aartsrivaal en naaste buur.

De Noord-Londense derby

Zal Tottenham weer zo furieus starten? Hasi zegt dat hij er een oplossing voor gevonden heeft. Daar zal wel een grote rol weggelegd worden voor Defour en Dendoncker, die de spelbepalende figuren bij de Spurs moeten afstoppen.

En dat er punten moeten gepakt worden, mag duidelijk zijn, want mits winst in Qarabag had de wereld er zoveel mooier kunnen uitzien. Dan was Anderlecht al ver onderweg naar overwintering. Nu zal het knokken blijven tot de laatste speeldag.

Vervanger van Praet nog raadsel

En zonder Praet en Obradovic wordt het aanpassen, maar daarvoor staat Besnik Hasi er. Acheampong wordt linksachter. Maar wie verder op de linkerflank? Ezekiel? Conte? Tielemans? Suarez?

De coach heeft zich al voldoende bewezen in de Europese wedstrijden en zal ook nu wel nog iets achter de hand hebben. Een Kawaya zoals vorig seizoen in Arsenal? Of toch een Lukebakio'tje?

Anderlecht kan u aardig wat opbrengen!

Anderlecht staat 6 tegen 1.60 genoteerd bij Unibet. Een gokje van 60 euro levert u dus 360 euro op. Haal hier bij Unibet uw gratis welkomsbonus van 60 euro op.

Meer nieuws

Europa League

 Halve Finales (H)