Datum: 19/11/2013 20:45
Competitie: WK Kwalificatie (Europa)
Speeldag: Play-offs (T)
Ronaldo schittert met hattrick
Ronaldo schittert met hattrick
Foto: © SC

Vanavond gaan Cristiano Ronaldo en Zlatan Ibrahimovic tegen elkaar in de wei voor deel twee van hun clash in de WK-kwalificatiebarrages. Een van beiden moet het WK missen, wat nu al een domper op de feestvreugde is. Wie haalt het vanavond?

In de eerste wedstrijd werd het 1-0. "Een goed resultaat", vond Zlatan Ibrahimovic dat zelf. "Nog geen reden tot euforie", was ook Ronaldo gematigd enthousiast. Een 1-0 goedmaken in een terugmatch is niet makkelijk, maar zeker ook niet onoverkomelijk. 

Opmerkelijk gegeven: de Portugezen zijn veel meer zeker van hun stuk. 96% van de gokkers uit Portugal bij Unibet zien hun land doorgaan zonder problemen. Bij de Zweden is er veel minder geloof in eigen kunnen: amper 35% ziet hun land doorgaan. En wie ziet u doorgaan? 

Wat meer is:  Deze wedstrijd is volledig live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet! Het enige wat u moet doen is registreren bij UNIBET - als u dat nog niet gedaan heeft!

Dé vraag die iedereen zich stelt, blijft toch ook weer dezelfde: wie opent de score. 9 op 10 denkt dat het Zlatan zal zijn, 1 op 10 Ronaldo. En wat denkt u.

Wie wordt de held?

Waag een gokje via Unibet. Als Ronaldo de score opent, zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 214 euro, Zlatan kan al 300 euro opleveren. En wat bij een hattrick van een van de supersterren? 1500 euro voor drie doelpunten van de Zweed of de Portugees - echte aanraders! Zet dus in via UNIBET.

Meer nieuws

WK Kwalificatie (Europa)