Vanavond volledige speeldag

Vanavond volledige speeldag
Foto: © SC

Vanavond wordt er een complete speeldag afgewerkt in de Gouden Gids Divisie. Koploper Sparta speelt de moeilijke uitwedstrijd in Den Bosch. Beide ploegen begonnen het seizoen met een overwinning. Sparta droogde de Graafschap af met maar liefst 6-1, Sparta ging winnen in Haarlem.
In Rotterdam bekampt Excelsior VVV. Beide ploegen begonnen het seizoen met een gelijkspel.
Veendam ontvangt Helmond Sport. Veendam speelde vorige week gelijk in Fortuna. Helmond klopte Cambuur in eigen stadion.
De Graafschap ontvangt Fortuna Sittard. De Graafschap zal erop gebrandt zijn de blamage van vorige week goed te maken. Anders kunnen de Doetichemers hun titelambities al vroegtijdig opbergen.
In de Geusselt bekampen MVV en Haarlem elkaar. Beide ploegen verloren vorige week zodat ze beiden de punten goed kunnen gebruiken.
In Oss ontvangt Top Oss Telstar. Telstar starte het seizoen goed met een thuisoverwinning tegen MVV, Top Oss won bij AGOVV.
Heracles onvangt AGOVV. De Apeldoorners gingen vorige week onderuit in Oss, Heracles ging gelijk spelen bij VVV.
Emmen gaat op bezoek bij Eindhoven. Beide ploegen starten het seizoen met een puntendeling. Emmen thuis tegen Excelsior en Eindhoven in Dordrecht.
In Leeuwarden staat de wedstrijd Cambuur-Go Ahead op het programma. Voor Go Ahead is dit de openingswedstrijd van het nieuwe seizoen (vorige week was de ploeg vrij), Cambuur begon het seizoen matig met een nederlaag in Helmond.
FC Dordrecht is vrij
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eerste Divisie

Nieuwste reacties